Att gå i terapi på Lidingö

Något som blir allt mer accepterat och därmed populärt i dagens samhälle är terapi, detta är något som de allra flesta faktiskt behöver för att man verkligen ska kunna må bra i sin vardag. Det kan vara saker som har hänt i ens barndom eller ens förflutna, en traumatisk händelse som pågår just nu eller kanske någon psykisk diagnos som gör att man verkligen behöver hjälp för att bearbeta och tänka på ett annat sätt med hjälp av en professionell terapeut. Då är det också viktigt att man kommer till någon som har erfarenhet och kan hjälpa er att hitta rätt behandlingsmetod för just er. 

Bor ni i Stockholm så är det absolut Åsa Norén som ni ska vända er till, hon arbetar med terapi på Lidingö och använder sig av olika behandlingsmetoder för att ni tillsammans alltid ska kunna hitta den som passar dig eller er på bästa möjliga sätt utifrån er personlighet, historia och behov. Detta är något som är otroligt viktigt, att man alltid utgår från individen när man ska påbörja någon slags terapi eftersom att behoven ser så olika ut.​

KBT terapi och samtalsterapi

De vanligaste terapibehandlingarna som finns och används idag är KBT (kognitiv beteende terapi) och psykodynamisk samtalsterapi, det är också dessa som Åsa Norén på Lidingö använder sig av eftersom att de genom forskning har visat sig mest effektiva såväl på egen hand som i kombination som behandlingsmetoder.

Så oavsett om det är som vuxen, nybliven förälder, barn eller kanske familj eller par som ni behöver terapi kan ni alltid vända er hit för att få professionell hjälp snabbt och effektivt för att lösa problem, höja livskvalitet och må mycket bättre med hjälp av terapi helt enkelt. Så surfa in på hennes hemsida www.asanoren.se för att läsa mer och boka in er nästa tid direkt.